04. rujna 2023. / Novosti

VODOOPSKRBA NA PODRUČJU LABINŠTINE PONOVNO STABILNO

Obavještavamo cijenjene korisnike da je došlo do normalizacije u vodoopskrbi. Izmjerene vrijednosti parametra mutnoće na cijelom području su ispod maksimalno dozvoljene vrijednosti što je danas potvrđeno i od strane ovlaštenog laboratorija NZZJZIŽ. Time se preporuka vezana za prokuhavanje vode stavlja van snage.

Mutnoća vode koja je izazvana velikim količinama kiše koje su zamutile sve izvore u dolini rijeke Raša sada je u dozvoljenim granicama.

Nakon pažljivog praćenja situacije i implementiranja odgovarajućih mjera, Vodovod Labin uspio je osigurati vodu koja odgovara svim potrebnim standardima kvalitete

Građani mogu biti sigurni da je voda koja dolazi iz našeg sustava vodoopskrbe u skladu sa svim sanitarnim i tehničkim standardima. Vodovodu Labin je  prioritet  zdravlje i sigurnost svih njegovih korisnika, i radujemo se što možemo potvrditi da je vodoopskrba sada stabilno te je voda odgovarajuće kvalitete sukladno Zakona o vodi za ljudsku potrošnju. .

Vodovod Labin izvinjava se svim stanovnicima Labinštine  na privremenim neugodnostima koje su mogle nastati uslijed mutnoće vode i zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju tokom procesa rješavanja problema.

Skip to content