18. listopada 2023. / Novosti

Naselje Vilete – Prvo naselje na Labinštini s ugrađenim digitalnim vodomjerima

Ponosno možemo reći kako je Vodovod Labin d.o.o. u naselju Vilete napravilo značajan korak  prema modernizaciji i unapređenju svojeg sustava vodoopskrbe. Tako je naselje Vilete prvo naselje na Labinštini gdje su u svim stanovima implementirani digitalni vodomjeri.

Digitalni vodomjeri omogućuju točnije i praktičnije mjerenje potrošnje vode, što će pomoći našim stanovnicima da bolje razumiju i upravljaju svojim potrebama za vodom, istovremeno doprinose očuvanju vodnih resursa.

Za očitanje digitalnih vodomjera nije potrebno da je stranka kod kuće, već će se podaci o potrošnji  prikupljati putem bluetooth jedinice.

Vodovod Labin kontinuirano radi na modernizaciji sustava vodoopskrbe pa će tako do kraja godine uz naselje Vilete u implementaciji digitalnih vodomjera biti i Ulice Antona Selana,Karla Kranjca,Rudarska ul.Zelenice,Trg Labinskih Rudara, naselje Štrmac, te naselje Potpićan-Tupljak.

Ovom zamjenom mehaničkih vodomjera s digitalnim unaprjeđujemo  kvalitetu života svojih stanovnika i doprinosimo održivom razvoju. Uvođenje digitalnih vodomjera je samo jedan od mnogih aktivnosti koje Vodovod Labin radi kako bi poboljšao živote građana Labinštine.

Skip to content