28. ožujka 2023. / Novosti

DIGITALIZACIJA POSLOVNIH PROCESA

Vodovod Labin početkom godine implementirao je sustav uredskog poslovanja. Tim sustavom omogućeno je digitalno  zaprimanje i interno kolanje dokumentacije bez printanja. U toku veljače implementiran je sustav digitalnog zaprimanja svih računa te je  uspostavljen  sustav digitalne arhive.

Početkom slijedeće godine planira se uspostava novog računovodstvenog programa te će svim korisnicima usluga biti omogućeno direktan uvid u svoje podatke: potrošnja vode, eventualna dugovanja te status predanih zahtjeva.

Poslovanje današnjih poduzeća se uvelike razlikuje od načina poslovanja koji se primjenjivao prije desetak godina. Danas je sve važnija transformacija poduzeća u odnosu na tradicionalno poslovanje u čemu itekako pomaže digitalizacija koja dovodi do digitalne transformacije poduzeća.

 Tim procesom povećava se zadovoljstvo naših korisnika usluga, ali se povećava i optimizira izgradnja sustava, organizacije i osiguranje kvalitetne i pouzdane vodne usluge te odgovorno gospodarenje sustavom i imovinom, održanje kontinuirane kvalitetne i sigurne usluge uz najniže moguće troškove za korisnike.

Skip to content