01. lipnja 2021. / Novosti

AUTOMATSKO PODMIRIVANJE RAČUNA

Vrlo jednostavno: želite li da vam se računi za Vodovod Labin automatski podmiruju sa vašeg bankovnog računa? Posebice je to praktično ukoliko živite u drugom gradu, županiji i državi. Moguće je zatražiti od Vodovoda Labin izravno terećenje vašeg bankovnog računa u točnom iznosu našeg obračuna. Sve što trebate je potpisati suglasnost za SEPA izravno terećenje putem kojega dajete ovlaštenje Vodovodu Labin  da u vaše ime vodi brigu o naplati naših računa za pružanje javne usluge (vodoopskrbe i odvodnje). Ovdje pročitajte što je potrebno…

Potreban je vaš osobni dolazak u upravnu zgradu Vodovod Labin (ulica Slobode 6) donijeti potrebnu dokumentaciju i potpisati SEPA suglasnost koja se sastavlja na licu mjesta.

Svi budući računi počevši sa mjesecom u kojem je ugovaranje izvršeno naplaćivat će se automatski u cijelosti sa Vašeg tekućeg računa.

 PROCEDURA:

  1. Klijent potpisuje SEPA suglasnost OSOBNO u upravnoj zgradi Vodovoda Labin  (ulica Slobode 6 Labin)
  2. Potrebna obvezna dokumentacija:
  • kopija kartice tekućeg računa (IBAN) s kojeg korisnik želi da mu se skidaju sredstva za naplatu računa (kunski tekući račun)
  • OIB – dati na uvid neki dokument gdje je vidljiv
  • kopija osobne iskaznice sa vidljivom adresom prebivališta (strani državljani mogu dati kopiju putovnice ili osobne iskaznice i daju podatak o adresi)
  • kontakt: e-mail adresa, broj mobitela i/ili telefona u slučaju potrebe za naknadnim kontaktom
  1. Terećenje: na datum valute računa ili dan ranije ukoliko se radi o neradnom danu

Pored ove usluge predlažemo da odmah dogovorite i dostavu računa putem e-maila. Na taj način moći ćete pratit specifikaciju svojih troškova, a nećete vodit brigu oko plaćanja

Skip to content